Het detecteren van lekken via camera inspectie en het opsporen van geuren.

Camera - Inspectie

De verstopping is verholpen, maar nu nog de oorzaak! Eén van de modernste technieken is het inspecteren van het rioolstelsel met behulp van een rioolcamera.

Na het verhelpen van een verstopping kan door het gebruik van onze camera een duidelijk beeld gegeven worden van de oorzaak van de problemen; beschadigingen, verzakkingen, breuken,....


Ze komen door een camera-inspectie duidelijk aan het licht. Hierdoor kunnen adequate maatregelen worden genomen om herhaling van het probleem te voorkomen.

Aan een camera-inspectie gaat altijd een reiniging vooraf, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de problemen.Een andere toepassing van deze camera is het inspecteren van ventilatie en schoorsteenkanalen. De camera wordt toegepast in 

buisdiameter van 50 tot 250 mm. Bochten van 45 graden vanaf 75 mm. worden moeiteloos gepasseerd...De camera inspectie wordt uitgevoerd met een zelfrijdende of duw camera van het explosieveilige type. Een inspectie met de camera geeft u een gedetailleerd visueel rapport van de toestand van uw afvoerleidingen.

Lierse ruimingswerken en ontstoppingsdienst

Alle ruimingswerken groot of klein

Ruimen en ontstoppen!

Bel gratis 0800 620 97 voor ruimen
Gsm : 0800 620 97 voor ontstoppingen
Specialisatie : Ruimen en ontstoppen en camera onderzoek 7/24

Wij zijn 7D/7 24U/24 

beschikbaar bel ons gratis

0800 / 62 097 (ruimingsdienst)

Geurhinder opsporen en sonar

Geurhinder opsporen
Niets is vervelender dan een verschrikkelijke rioolgeur in uw woning of bedrijf. Een barstje, een breuk of een verzakking in uw leiding kan al gauw leiden tot een onaangename geur. Door rook met een nevelgenerator in de leidingen te voeren, kunnen wij lekkages die de geurhinder veroorzaken en die niet altijd zichtbaar zijn met de camera, opsporen. Hierna kan dan het probleem gericht worden opgelost.

  • Opsporen van breuken, barsten, beschadigingen en lekkages in leidingen.
  • Opsporen van kalkaanslag en verwijderen ervan.
  • Opsporen van geurhinder - stankhinder.
  • Opsporen van verborgen putten en leidingen met sonar.
  • In kaart brengen van leidingen en opstellen van een rioleringsplan.
  • De toestand van ondergrondse leidingen nauwkeurig vastleggen.
  • Inspectie van en/of voor huisaansluitingen van riolering.
  • Inspectie van leidingen van technische installaties
  • Opstellen van een gepast onderhoudsplan TIP : onderhoudscontract

Sonar
Door middel van dit toestel zijn wij in staat uw leidingen en putten te lokaliseren en in kaart te brengen, zonder dat er breekwerken aan te pas komen. Bedenk ook welke tijdswinst dit oplevert!

Bel ons gratis voor camera inspectie, opsoren van geurhinder of putten en leidingen ledigen met sonar. Wij hanteren de scherpste prijzen van heel de provincie.

We zijn hoofdzakelijk werkzaam in volgende regios:

Lier, Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Berendrecht, Boechout, Boom, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Broechem, Burcht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Emblem, Essen, Halle, Hemiksem, Heist-op-den-Berg, Hoboken, Hoevenen, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Lillo, Linkeroever, Lint, Loenhout, Massenhoven, Merksem, Mortsel, Niel, Oelegem, Oostmalle, Pulderbos, Pulle, Ranst, Reet, Ruisbroek, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Lenaarts, Stabroek, 's Gravenwezel, Terhagen,Viersel, Vremde, Waarloos, Westmalle, Wijnegem, Wilrijk, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zoersel, Zwijndrecht