Blog van Lierse Ruimingswerken

 • 15/02/2021 0 Opmerkingen
  De 5 gouden tips tegen geurhinder door Lierse Ruimingswerken in Antwerpen

  Onaangename geurtjes in huis? Niemand houdt er van. De oorzaak ligt wellicht bij een verstopte leiding in uw woning. Hier geven we alvast 5 tips hoe u dit het beste oplost.

  Tip 1: Kuis losse onderdelen
  De oorzaak van geurhinder in huis ligt waarschijnlijk bij een verstopte afvoer. Maak de losse onderdelen, zoals de sifon, goed schoon om het probleem op te lossen. Dit kan het best met wat zeep en een oude tandenborstel.

  Lees meer
 • 08/02/2021 0 Opmerkingen
  Waarom u uw beerput of septische put beter regelmatig ledigt

  Heeft u een beerput of septische put?
  Om te weten hoe vaak u uw septische put moet ledigen, is het belangrijk om te achterhalen of het om een beerput of septische put gaat. Hoewel de meeste moderne woningen nu over een septische put beschikken, kan het bij oude woningen nog het geval zijn dat het wel degelijk een beerput is. Maar waar ligt het verschil? Het grootste verschil ligt in het feit dat een beerput over slechts één compartiment beschikt dat niet is aangesloten op een rioleringssysteem. Een septische put heeft meerdere compartimenten, waardoor relatief schoon water in de riolering geloosd wordt. Een septische put dient daarom minder vaak geledigd te worden dan een beerput.

  Lees meer
 • Ontstoppingsdienst
  30/11/2020 0 Opmerkingen
  Ontstoppingsdienst in regio Antwerpen? Bel Lierse Ruimingswerken

  Maak komaf met onaangename geurtjes
  Een verstopping komt nooit gelegen. U zult dan ook nooit anders meemaken dan dat uw afvoer verstopt is op het moment dat u wilt gaan afwassen of een heerlijke warme douche wilt nemen. Wanneer het om een kleine verstopping gaat, dan is het nog mogelijk om dit zelf op te lossen met enkele huishoudelijke middeltjes. Denk maar aan het gebruik van een ontstopper met baksoda en azijn, of door het schoonmaken van de sifon. Als dit alles niet helpt en de onaangename geur in uw huis blijft aanhouden, dan roept u beter de hulp van een expert in.

  Lees meer