top of page

De 5 gouden tips tegen geurhinder door Lierse Ruimingswerken in Antwerpen

Bijgewerkt op: 30 jul. 2021

Onaangename geurtjes in huis? Niemand houdt er van. De oorzaak ligt wellicht bij een verstopte leiding in uw woning. Hier geven we alvast 5 tips hoe u dit het beste oplost.


Tip 1: Kuis losse onderdelen De oorzaak van geurhinder in huis ligt waarschijnlijk bij een verstopte afvoer. Maak de losse onderdelen, zoals de sifon, goed schoon om het probleem op te lossen. Dit kan het best met wat zeep en een oude tandenborstel.


Tip 2: Gebruik bicarbonaat en azijn Er zijn heel wat huishoudelijke middeltjes om een kleine verstopping op te lossen. Zo kunt u bijvoorbeeld bicarbonaat (ongeveer 200 gram) in uw afvoer gieten. Voeg azijn (250 ml) toe en laat het mengsel wat inwerken. Vervolgens spoelt u alles nog eens goed door met kokend water. Tip 3: Gebruik sodakristallen Een alternatief voor bicarbonaat en azijn is het gebruik van sodakristallen in uw afvoer. Spoel deze door met kokend water tot alle kristallen opgelost zijn voor het oplossen van geurhinder. Tip 4: Chemische producten Is uw verstopping ernstig? Dan kan een chemisch product een verstopping oplossen, waardoor de geurhinder in uw woning verdwijnt. Wees voorzichtig met het gebruik hiervan, omdat chemische producten schade kunnen veroorzaken aan uw leidingen. Ook zijn ze niet goed voor het milieu. Tip 5: Doe beroep op een professional Verstoppingen kunnen hardnekkig zijn of de oorzaak kan (letterlijk) dieper liggen dan een verstopt toilet. In dat geval doet u beter beroep op een professional als Lierse Ruimingswerken. De dienst komt 24/7 langs voor dringende interventies en is gespecialiseerd in het ontstoppen van afvoeren, sanitaire installaties en het ledigen van septische putten. Hiervoor maakt Lierse Ruimingswerken gebruik van camera-inspectie, geurdetectie en hogedrukreiniging. Op deze manier is de geurhinder in uw woning binnen mum van tijd opgelost. Last van geurhinder in uw woning? Contacteer Lierse Ruimingswerken voor het ontstoppen van leidingen in de regio Antwerpen.


156 weergaven0 opmerkingen
bottom of page