top of page

Ontstoppingsdienst in regio Antwerpen? Bel Lierse Ruimingswerken

Maak komaf met onaangename geurtjes

Een verstopping komt nooit gelegen. U zult dan ook nooit anders meemaken dan dat uw afvoer verstopt is op het moment dat u wilt gaan afwassen of een heerlijke warme douche wilt nemen. Wanneer het om een kleine verstopping gaat, dan is het nog mogelijk om dit zelf op te lossen met enkele huishoudelijke middeltjes. Denk maar aan het gebruik van een ontstopper met baksoda en azijn, of door het schoonmaken van de sifon. Als dit alles niet helpt en de onaangename geur in uw huis blijft aanhouden, dan roept u beter de hulp van een expert in.Maak komaf met onaangename geurtjes

Een verstopping komt nooit gelegen. U zult dan ook nooit anders meemaken dan dat uw afvoer verstopt is op het moment dat u wilt gaan afwassen of een heerlijke warme douche wilt nemen. Wanneer het om een kleine verstopping gaat, dan is het nog mogelijk om dit zelf op te lossen met enkele huishoudelijke middeltjes. Denk maar aan het gebruik van een ontstopper met baksoda en azijn, of door het schoonmaken van de sifon. Als dit alles niet helpt en de onaangename geur in uw huis blijft aanhouden, dan roept u beter de hulp van een expert in.


Professionele ontstopservice

Soms is een verstopping zo hardnekkig dat u beter een ontstoppingsdienst inschakelt. Aan de hand van camera-inspectie kijkt deze na of er ergens barsten of verzakkingen in uw leidingen zijn. Zo wordt de situatie perfect ingeschat, kan gericht advies worden gegeven en wordt het probleem meteen opgelost. Hangt er een geurtje in uw woning door de verstopping, dan wordt eventueel geurdetectie ingezet. Een geurdetector spoort de oorzaak van de onaangename geurtjes op en zo wordt de exacte locatie van de verstopping vastgesteld. Vervolgens wordt de verstopping opgelost door gebruik te maken van hogedrukreiniging.


24/7-service bij Lierse Ruimingswerken

Niemand houdt van een onaangename geur in de woning of het ongemak van een verstopte afvoer. Daarom is Lierse Ruimingswerken altijd beschikbaar voor een snelle interventie in de regio Antwerpen. Zo komt de dienst 24/7 langs voor het oplossen van uw probleem, of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lek in uw leiding of een verstopping in uw sanitaire installatie. Als ruimdienst kunnen ze desgewenst ook meteen ruimen. Zo bespaart u tijd en geld.


Heeft u last van een verstopte afvoer? Contacteer dan Lierse Ruimingswerken in de regio Antwerpen.

56 weergaven1 opmerking

1 Comment


mia_verreydt
Nov 22, 2023

Zeer Behulpzame vriendelijke en geduldige medewerker gehad genaamd Kristof

Like
bottom of page